För att kunna bli våra kunders bästa digitala partner
rekryterar vi tre nya nyckelpersoner med olika
kompetenser till vårt Stockholmskontor.
 

Först ut är Tom Gustafsson, Esattos nya analyschef, som brinner för att förstå hur människor använder Internet.
Ett starkt teknikintresse och en stor portion nyfikenhet ledde in till en karriär som digital strateg med stora företag som Michelin, Ford, Electrolux och Nikon i kundlistan. Efter utbildningar på SU, Berghs och Hyper Island och jobb på ett antal Stockholmsbyråer, gick flyttlasset sedan vidare till Nederländerna. Någonstans där, i Amsterdams kanaler, föddes ett båtintresse som än idag håller i sig. Numera roddar Tom all analys och optimering och har ett övergripande ansvar för att öka våra kunders affärer – vilket flyt för både oss och kunderna att vi håvade in honom!

Julia Sandquist startade sin resa på Esatto som praktikant men gjorde ett så bra jobb att vi helt enkelt inte kunde släppa henne. Ända sedan hon var liten har hon varit intresserad av berättande, skrivande, färg och form, och alla timmar framför datorn varvades med egengjorda radioprogram hemma på bandspelaren. Med bakgrund som webbkommunikatör och studier inom sociala medier, affärsjuridik och medie- och kommunikationsvetenskap jobbar Julia numera främst med content. Med många lyckade kampanjer i ryggen, kunskap om kundens sökresa och ett öga för detaljer är Julia helt rätt för rollen – en riktig content creator ut i fingerspetsarna!

Sist men inte minst har vi Martin Warström, djurälskaren från Schlätta, som efter utlandsstudier i Sydkorea till sist landade på vårt Stockholmskontor. Med en bred kunskapsbas inom data- och systemvetenskap samt erfarenhet inom åtkomst- och identitetshantering intar han nu sin nya roll hos oss som fullstack-utvecklare. Utanför jobbet är dock Martin sällan stillasittande, utan aktiverar sig gärna genom äventyrliga sporter som snowboard, dykning, klättring och att träna kickboxning, crossfit och strongman – perfekt att ha i sitt lag i kommande teamaktiviteter i sommar.

 

Vi hälsar dem alla välkomna till Stockholmskontoret!