Vi stärker vårt foto- och videoerbjudande


Det dagliga filmtittandet på webben har exploderat och sociala medie-kanalernas algoritmer belönar nu rörligt innehåll mer än någonsin. Vad passar då bättre än att stärka vårt helhetserbjudande med Alexander Kappel Äikäs – vår egen film- och fotokreatör.

Alexander Kappel Äikäs är Nyköpingssonen som haft sina fingrar i den kreativa burken i hela sitt liv. Han har under en längre tid jobbat som frilansare för Esatto, men vi insåg till slut att vi inte kan leva utan varandra – vilket gjorde att vi anställde honom på fulltid för att kunna utveckla vårt erbjudande kring visuellt material.

Alexander har studerat filmskapande i London och fokuserar på foto- och videoproduktion med hög kvalitet och fokus på detaljer, anpassat för webb och sociala medier. Online är det det visuella som först fångar läsarens uppmärksamhet samt som bäst förmedlar känslor och tydliga budskap – när det är gjort rätt. Alex kommer i sin roll som Content Creative se till att det är just det som vi gör för våra kunder.

Detta betyder att vi nu stärker vårt erbjudande kring foto- och videoproduktion med manusscript, regi, filmande och efterarbetning. Vi erbjuder även animationer, infographics, ljudinspelningar och livesändningar.

Behöver du veta mer om hur du kan jobba med rörligt innehåll, kan vi erbjuda utbildningar för hur du skapar egna filmer med mobil eller kamera för webb och sociala medier. Ska du ha intervjuer, porträtt, internfilmer, Employer Branding- och produktfilmer, testimonials, promotionvideos för events – så gör vi (eller ja, framförallt Alex) gärna det för dig.

Alexander finns huvudsakligen på vårt Stockholmskontor – men är ofta på språng för att fånga alla möjliga slags scenarion i sin kamera…